Πολιτική αλλαγών 

 ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ;

Στην Moracles νοιαζόμαστε για την άρτια εξυπηρέτηση σας, καθώς σεβόμαστε τις παραγγελίες σας με κάθε πιθανό τρόπο. Άν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε εξ’αρχής με κάποιο άλλο, να έχετε υπόψη σας πως στην Moracles δεν επιστρέφεται εκπτωτικό ρούχο με κάποιο από την καινούργια μας συλλογή, και ρούχο διαφορετικής σεζόν. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να στείλετε τα προιόντα με δική σας χρέωση με οποιαδήποτε courier επιθυμείτε  ή συνεργάζεστε με τα στοιχεία διεύθυνσης που θα σας υποδείξουμε.Για την αλλαγή προιόντων,επικοινωνείτε μαζί μας για το προιόν-ντα που θέλετε να κάνετε αλλαγή ,ελέγχουμε την διαθεσιμότητά και σας αποστέλουμε το νέο δέμα.. Έχοντας αυτό υπόψιν, διαλέγετε το ρούχο που επιθυμείτε και μέσω της λειτουργικότητας live support θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή σας. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΥ;

Το κόστος της αλλαγής είναι στα 4,99€. Τα/το προϊόν/ντα πρέπει να σταλούν στην συσκευασία που τα παραλάβατε χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες και τα καρτελάκια αλλά και η απόδειξη ή το τιμολόγιο φόρου.Επίσης τα προϊόντα θα πρέπει βρίσκονται στην πρωταρχική τους κατάσταση και να μην έχουν αλλοιωθεί. 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΜΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ;

Οι αλλαγές γίνονται αποδεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών. Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ότι οι ηλεκτρονικές παραγγελίες επιστρέφονται και σε φυσικό κατάστημα.